22-го листопада в рамках міжнародної ініціативи Union за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» cтартують торговельні місії, які познайомлять бізнеси Норвегії та Фінляндії з провідними IT-компаніями України. Запрошуємо компанії з Норвегії та Фінляндії на B2B зустрічі з 17 українськими IT-бізнесами, які мають експертизу в найпопулярніших напрямках IT-сфери та зацікавлені у розширенні своєї діяльності на нових ринках. Реєстрація на B2B зустрічі триває до 2 грудня на платформі B2match.

ЧОМУ ВАРТО ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ТОРГОВЕЛЬНИХ МІСІЯХ UNION

  1. учасники ініціативи Union мають досвід та експертизу в таких галузях, як E-commerce&Retail, Automotive&Manufacturing, Finance, Logistics&Supply Chain, Healthcare, Media&Entertainment, Telecom, Agriculture, Education, Tourism&travel тощо;
  2. ви маєте нагоду познайомитись з вже відібраними сервісними та продуктовими IT-компаніями, які мають гарну репутацію на ринку;
  3. ви знаходите партнерів для реалізації довгострокових спільних проєктів;
  4. обмінюєтесь досвідом та розширюєте базу контактів. 

B2B зустрічі з партнерами з Норвегії та Фінляндії проводяться в рамках другого етапу реалізації ініціативи Union. Під час першого етапу партнери ініціативи разом з іноземними консультантами проаналізували 13 європейських експортних ринків та обрали з них три, які продемонстрували найвищий потенціал до співпраці. За результатами аналітичної роботи було розроблено маркетингову стратегію для просування українських ІТ-послуг на обраних ринках. Детальніше про результати першого етапу ви можете прочитати за посиланням.

IT — одна з найбільш динамічних індустрій України, яка щороку зростає на 20-30% попри коронакризу. Наразі вона налічує більше 4 тис. технічних компаній та 212+ тис. IT-спеціалістів. Враховуючи динамічні темпи зростання та зростаючий попит на співпрацю з українськими технічними спеціалістами в світі, у вересні 2020 року стартувала ініціатива IT Export Alliance, яка реалізовується під брендом Union. Організаторами стали найбільша профільна IT-асоціація — Асоціація “IT Ukraine” — за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Партнери — Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» та CIVITTA.