Роуд-шоу до Великої Британії відкриває нові можливості  для українських ІТ-компаній

Роуд-шоу до Великої Британії відкриває нові можливості для українських ІТ-компаній

Асоціація “IT Ukraine” активно розвиває міжнародний трек та допомагає українським ІТ-компаніям масштабувати бізнес і залучати нових клієнтів на закордонних ринках.

У вересні 2020 року за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України” Асоціація запустила міжнародний проєкт IT Export Alliance, який реалізується під брендом Union, і допомагає українським IT-компаніям виходити на експортні ринки. За цей час були організовані торговельні місії до Німеччини, Норвегії та Фінляндії. Вони об’єднали 15 малих та середніх українських технологічних компаній, а також понад десяток національних та міжнародних партнерів.

Цього року ми сфокусувалися на бізнес-можливостях Великої Британії, ключого європейського технологічного ринку для української ІТ-бізнесу. На сьогодні в цій країні представлено понад 110 українських компаній, до 3% ІТ-спеціалістів релокувались сюди з початку війни. Відповідно до  дослідження Асоціації, Велика Британія входить в топ десятку країн для  відкриття нових офісів нашими компаніями.

З 30 листопада по 7 грудня в рамках IT Export Alliance Асоціація разом з партнерами організовує Роуд-шоу у Лондоні для 8-ми українських малих та середніх ІТ-компаній, які прагнуть розвиватися на британському ринку: Computools, Kind Geek, Coax Software, 8allocate, Relevant Software, Devlight, Lampa Software, Integrity Vision.  Компанії-учасниці надають повний спектр програмного забезпечення, пропонують індивідуальні та інноваційні рішення в таких галузях, як FinTech, Retail, Healthcare, EdTech, Telecom.

Торговельна місія реалізовується спільно з ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту», нацпроєктом Дія.Бізнес та за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України” та Посольства України у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії.

Програма Роуд-шоу передбачає презентації компаній на національних стендах в виставкових зонах найбільших міжнародних конференцій Fintech Connect (30 листопада - 1 грудня) та TechEx Global (1-2 грудня), фестивалі медичних інновацій GIANT Health (6-7 грудня), виступи учасників на панельних дискусіях, нетворкінг події, проведення індивідуальних B2B  зустрічей з британськими компаніями. Основний фокус: Fintech, Health Care, AI & BigData, IOT. Зокрема, на Fintech Connect виступить заступник міністра цифрової трансформації України Олександр Борняков. На основному майданчику IOT EXPO, що проходитиме в рамках TechEx Global Заступник міністра економіки Олександр Грибан розповість про розвиток Інтернету речей в Україні та інвестиційні можливості країни. 

Ми запрошуємо представників медіа на спеціальну прес-конференцію за підсумками Роуд-шоу українських ІТ-компаній до Великої Британії, яка відбудеться 9 грудня о 15:00 в онлайн форматі. Акредитовані журналісти матимуть можливість поставити свої питання під час трансляції, а також направити їх заздалегідь через форму реєстрації. Акредитація медіа обов’язкова  за посиланням. Мова заходу - українська.

Ми також запрошуємо представників бізнесу, держави та всіх зацікавлених долучитись до онлайн-заходу. Реєстрація учасників за посиланням

Під час заходу організатори та учасники Роуд-шоу поділяться ексклюзивними інсайтами та останніми трендами  AI & BigData, Fintech та HealthCare індустрій, розкажуть про можливості, які відкриваються для України на технологічному ринку Великої Британії, та особливості роботи з британськими клієнтами.